Hlavní obsah

Celebrity zbožňují maxi šaty, zamilujte si je i vy

Novinky, Linda Humlová

Maxi šaty patří mezi oblíbené letní kousky. Není proto divu, že si je zamilovaly i celebrity. Načerpejte s námi inspiraci a podívejte se na nejrůznější střihy a vzory, které jsou letos v módě.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: herečka a modelka Suki Waterhousová, zpěvačka Myleene Klassová, hotelová dědička Paris Hiltonová

Článek

Znamená pro vás léto utrpení, protože se nerada odhalujete, nebo je tomu právě naopak? Výhodou maxi šatů je, že se do nich můžete příjemně schovat, a přesto vám nebude vedro.

Zároveň si můžete vybrat i modely s holými zády nebo průstřihy v dekoltu, které upozorní na vaše přednosti. Inspirujte se šaty, které letos oblékají celebrity.

Boho

Boho styl je ztělesněním léta. Vzdušné střihy, lehké materiály a světlé barvy jsou trendy každý rok. Nemusíte se tak bát, že nově pořízené šaty v tomto stylu vyjdou příští rok z módy. Pořiďte si nejlépe model ve světle béžové barvě, která podtrhne opálenou pokožku, a navíc se dá snadno kombinovat.

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Proužky

Nesmrtelné proužky vídáme snad na všech typech oblečení. Svislé pruhy mají navíc tu výhodu, že prodlouží a opticky zúží postavu. Dovolit si je tak mohou i slečny s menší postavou.

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Etno

Etno vzory k létu neodmyslitelně patří, nejlépe vyniknou na dlouhých maxi šatech. Vyberte si takové, které vám budou nejvíce sedět, nezapomeňte je doplnit sandálky a kabelkou ve stejném stylu.

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám