Hlavní obsah

Osvojte si dramatický vzhled pomocí šněrovaček

Novinky, Linda Humlová

Módní trend šněrování vládne již několikátou sezónu. Jeho kořeny sahají do roku 1970, kde byl součástí boho stylu, dnes se s ním setkáváme v daleko širším pojetí. Detaily šněrování nalezneme na kalhotách, tričkách, košilích, ale i botách.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashianová si také oblíbila trend šněrování.

Článek

Pokud hledáte módní kousek, který zapadne do vašeho šatníku a půjde lehce kombinovat, sáhněte po oblečení se šněrováním.

Své o tom ví celebrity i módní blogeři, kteří „Lace Up” trendu zcela propadli. Stačí šněrovačku důmyslně umístit po stranách šatů nebo vyzývavě v dekoltu a můžeme vás ujistit, že pokaždé přitáhne oko nejednoho muže i ženy.

Odvažte se zavázat

Nejjednodušším způsobem, jak si trend osvojit, je pořídit si jednobarevné tričko se šněrováním v dekoltu. To pak můžete hravě kombinovat s úzkými džínami nebo sukněmi.

Výhodou šněrování je, že se snese jak se sportovním outfitem, tak s elegantním. Můžete se tak v klidu rozhodnout, jestli si obujete podpatky nebo tenisky, obojí bude vypadat skvěle.

Foto: Profimedia.cz

1)

 Nechte vyniknout nohy

Výstřihy vám nic neříkají? Nevadí, právě pro vás jsou tu kalhoty se šněrováním. Volte úzké modely v černé barvě, protože každá šněrovačka lehce rozšiřuje. Pokud se pyšníte štíhlýma nohama, můžete si dovolit šněrování po celé délce kalhot.

Variantou mohou být i jednoduché džíny, které jsou sešněrovány jen na lýtkách. Ty udělají dobrou službu jakékoli postavě, protože odpoutají pohledy od případných nedostatků. V každém případě ale volte volnější vršek bez výstřihu, který zjemní outfit, nebudete tak vypadat příliš vyzývavě.

Foto: Profimedia.cz

1)

 Něco extra

Čeká vás večírek nebo rande, a chcete upoutat veškerou pozornost? Pořiďte si sukně a šaty se šněrováním. Nezapomeňte ale, že stejně jako u kalhot platí, že tento výrazný prvek chce vyvážit umírněnějšími doplňky i make-upem.

Foto: Profimedia.cz

1)

Boty dodají šmrnc

Zdá se vám oblečení se šněrováním moc odvážné? Pak zkuste trend uplatnit na botách. Ozvláštní outfit, navíc vám dodají na sex-appealu. Vybrat si můžete modely bez podpatku i s podpatkem. Je jen na vás, jak vysoko si šňůrky uvážete.

Foto: Profimedia.cz

1)

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám