Hlavní obsah

Jak nosit sukně áčkového střihu

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sukně střihu do tvaru písmene „A” byla velkým trendem 60. let. Nosila ji Twiggy, Jaqueline Kennedyová, Brigitte Bardotová či Audrey Hepburnová. Letos, a to jak v létě, tak i na podzim, se ale znovu začíná objevovat v obchodech s módou.

Foto: Profimedia.cz

Áčková sukně je velkým trendem už od šedesátých let.

Článek

Nadčasová kombinace

Hnědá s bílou je velmi nadčasovou a moderní kombinací. Využijte rafinované sukně s páskem ve vojenském stylu a zapojte do módní hry trochu fantazie. Skvěle k ní bude vypadat bílá halenka, pro odvážlivce se více než nabízí džínová bunda v netradiční bílé barvě. K moderním střihům obujte i moderní sandále na bílé platformě, a pokud si nepotrpíte na výrazné šperky, zvolte moderní zlaté hodinky.

Foto: Archiv firem

Džínová bunda v bílé barvě, Esprit, 1999 Kč. Hnědá sukně, F&F, 529 Kč. Sandálky, Humanic, 599 Kč. Hodinky Michael Kors, info o ceně v obchodě Klenoty Aurum.

Rovnou k vodě

K vodě nebo na volný čas. I tak může vypadat outfit s džínovou sukní áčkového střihu. Maximalizujte pohodlí a ušetřete čas, pod krátký volný top rovnou oblékněte bikiny. Díky rozepínací džínové sukni nepotřebujete na převlékání kabinky a nazouvací slip on tenisky jsou v letním počasí samozřejmostí. Tyto tři položky jsou pro léto nepostradatelnými doplňky.

Foto: Archiv firem

Top, New Yorker, 249 Kč. Boty Vans by Eley Kishimoto, Vans, info o ceně v obchodě. Plavky, New Yorker, 249 Kč. Sukně, Topshop, info o ceně v obchodě.

Neonové boho

Elegance do vlahých letních večerů, na sklenku vína nebo do restaurace? Boho styl vytvořte pomocí neonově žluté halenky s krajkovou ozdobou. Nic se k ní nehodí víc než skládaná delší áčková sukně v bílé barvě. Letošní velký hit – sluneční brýle s kulatými obroučkami a zrcadlovými skly – schovejte pro jistotu do kabelky nebo jimi zkroťte neposlušné vlasy. Stříbrné sandálky outfit krásně doladí a přitom mu neuberou na něžnosti a křehkosti.

Foto: Archiv firem

Sandálky Toms, Urbanlux, 1790 Kč. Sukně, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Brýle, Asos, info o ceně na webu. Triko s dlouhým rukávem, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak nosit džíny pánského střihu

Jak nosit takzvané „boyfriend” jeans, tedy džínové kalhoty pánského střihu? Není na tom rozhodně nic složitého. Na rozdíl od v poslední době velmi oblíbených...

Výběr článků

Načítám