Hlavní obsah

Pruhovaná košile se hodí pro všechny příležitosti

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte ve skříni oblíbenou košili, ale nevíte, jak ji využít? Nebo plánujete na léto místo klasické černé využít vzorovanou košili s puntíky nebo proužky? Pokud byste si nevěděli rady se stylingem, nezoufejte. Je to velmi jednoduché.

Foto: Profimedia.cz

Pruhovaná halenka na všechny příležitosti.

Článek

Jak přivítat slunečný den? Vyměňte černé kalhoty za pastelově žlutou, zelenou nebo bleděmodrou variantu. K pruhované košili volte námořnické sáčko a červené lodičky. Černá kabelka by působila příliš nápadně a outfit by nevypadal dobře, proto se nebojte zařadit bílou perforovanou kabelku na rameno.

Foto: Archiv firem

Top, River Island, 1287 Kč. Kabelka, DKNY, 8250 Kč. Kabátek, Lindex, 1499 Kč. Lodičky, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Kalhoty, Zara, 899 Kč.

Košili, která se dá obléci jak do práce, tak i na večírek, můžete využít i ve svém volném čase na procházky po městě. Společně s moderními potrhanými džínsy a bílými teniskami tvoří dokonalou dvojici. Outfit pozvedne i nadčasový trenčkot a kabelka do ruky v citrónové barvě.

Foto: Archiv firem

Top, River Island, 1287 Kč. tenisky, Converse, 1690 Kč. Trenčkot, Tchibo, Kč. Kabelka, Matt&Nat, 3150 Kč. Džíny, H&M, 799 Kč.

Na večerní akci, večeři nebo na sklenku vína budete za femme fatale, pokud spojíte bílou a béžovou barvu. Jemně ženský nádech dodáte outfitu semišovými lodičkami i koženou bundou ve stejné barvě. Zajímavě řešené kalhoty nad kotníky v bílé barvě jsou sice možná nepraktické, ovšem hodí se i na formálnější oslavu narozenin. Ten pravý ženský element dodáte na rudo nalakovanými nehty.

Foto: Archiv firem

Top, River Island, 1287 Kč. Lodičky, Deichmann, 599 Kč. Bunda, Mango, 2399 Kč. Lak na nehty, Topshop, 227 Kč. Kalhoty, Lindex, 999 Kč.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Česká móda se znovu představí v Londýně

Od čtvrtka do příštího úterý se v Londýně díky iniciativě Českého centra Londýn představí v rámci mezinárodní módní přehlídky London Fashion Week, která je...

Květinové motivy přivolávají jaro

Už za necelý měsíc nás čeká první jarní den. Meteorologové slibují, že se venku začne citelně oteplovat a i my můžeme pozorovat, že se příroda začíná pomalu...

Pastely i vzory osvěží jarní šatník

Přivítejte do svého šatníku první sluneční paprsky. Pokud přemýšlíte o tom, že investujete do nové jarní garderoby, pak by vaší pozornosti rozhodně neměly...

Výběr článků

Načítám