Hlavní obsah

Pastely i vzory osvěží jarní šatník

Novinky, Eva Dvořáková

Přivítejte do svého šatníku první sluneční paprsky. Pokud přemýšlíte o tom, že investujete do nové jarní garderoby, pak by vaší pozornosti rozhodně neměly uniknout lehké jarní svršky, bundy a kabátky.

Foto: Archiv firem

Bílý kabát s lemem, Mango, 1999 Kč. Růžový na knoflík, Mango, 2999 Kč. Žlutý, Zara, 2799 Kč.

Článek

Vyměňte tmavou klasiku za rozzářené a veselé barvy, vzory i netradiční střihy. Jaro je pro to ideálním obdobím. Příroda se po dlouhé zimě začíná opět probouzet k životu a  v ulicích i zahradách se začne pomalu zelenat tráva, stromy, a rozkvétat první jarní keříky.

Pastelové barvy

Pastelové barvy se už několik let drží na výsluní oblíbenosti i módních molech, tudíž si můžete být jisti, že takovým svrškem určitě neuděláte nikde ostudu. Pastely se z doplňků postupně přestěhovaly i na kabáty a bundy, a pokud vám nevyhovuje dlouhá varianta, vsaďte na bundičky do pasu.

Foto: Archiv firem

Se zipem na straně, Reserved, 1999 Kč. se vzory, Esprit, 3399 Kč. Žlutý Mexx, Van Graaf, 4299 Kč. Růžový, Mohito, 1699 Kč.

Foto: Archiv firem

Modrá, Wrangler, info o ceně v obchodě. Růžová, C&A,998 Kč. Zelená, Takko, 899 Kč.

Foto: Archiv firem

Červený křivák, C&A, 1998 Kč. Limetkový kabát Mexx, Vanm Graaf, 3299 Kč. Růžový oversized kabát, Femi Pleasure, info o ceně na webu.

Vzory i divočina

Vzorů a motivů sice na rozdíl od minulého roku ubylo, nicméně pokud si troufáte na něco výraznějšího, nebojte se sáhnout po střídmějších geometrických vzorech, výšivkách, kamínkách či potiscích. Máte ale rádi hravost a výstřednost a rádi vybočujete z davu? Nebojte se pak zvolit kabát zvířecího či tropického vzoru.

Foto: Archiv firem

Černo bílý Desigual, Fashion Days, 5199 Kč. S kamínky, Mohito, 1749 Kč. S tropickými vzory, Femi Pleasure, info o ceně na webu.

Nesmrtelný trenčkot

Patříte mezi milovníky klasiky a oversized kabáty vám nic neříkají? Nevadí. Vsaďte na nadčasovost a do šatníku pořiďte klasický trenčkot. Nemusí být nutně černý. Elegantně bude vypadat i krémový, světle oranžový, červený či měděný kousek. Při výběru kabátu ovšem dbejte na jeho střih, perfektní délku rukávů a také to, aby vás netáhl v ramenou.

Foto: Archiv firem

Hnědý, H&M, 2999 Kč. Krémový, C&A, 998 Kč. Červený Byblos, Fashion Days, info o ceně na webu.

Nadčasovost velbloudí hnědé

Baví vás móda a troufáte si na odvážnější kombinace? Zvolte místo klasického kabátu koženou hnědou bundu nebo vlněný kabát s kapsami. Pro tento styl se ovšem vyplatí vnímat módní svět a mít cit pro módu. Nejlépe tato trendy velbloudí hnědá barva vypadá v kombinaci se světlou džínovinou, vínovou, bílou a černou barvou. Nejlépe se hodí ke casual stylu.

Foto: Archiv firem

hnědá bunda, Levi´s, info o ceně v obchodě. Bez zipu, Esprit, 4799 Kč. Vlněný kabát, Tina Hollas, info o ceně v butiku.

Reklama

Související témata:

Související články

Sportovní styl podle Jennifer Anistonové

Šestačtyřicetiletá sympatická herečka a představitelka Rachel z populárního amerického seriálu Přátelé je svými fanynkami obdivována a napodobována nejen pro...

Česká móda se znovu představí v Londýně

Od čtvrtka do příštího úterý se v Londýně díky iniciativě Českého centra Londýn představí v rámci mezinárodní módní přehlídky London Fashion Week, která je...

Fashion week v New Yorku ovládla 70. léta

Týden módy v New Yorku představil trendy na letošní podzim. A co bylo k vidění? Opravdu mnoho. Jednu z nejdůležitějších módních akcí roku uzavřel oblíbený...

Výběr článků

Načítám