Hlavní obsah

Hvězdný styl úspěšné modelky Mirandy Kerrové

Novinky, Eva Dvořáková

Jedenatřicetiletá australská modelka Miranda Kerrová je andílkem značky Victoria´s Secret, a mimo jiné i bývalou manželkou hollywoodského herce a sex idola mnohých žen Orlanda Blooma. Matka čtyřletého Flynna Christophera Blooma je známá tím, že je při každé příležitosti elegantně a stylově oblečená.

Foto: Profimedia.cz

Miranda Kerrová patří mezi nejkrásnější a nejstylovější modelky současnosti.

Článek

Díky častým cestám a přeletům po celém světě je pro mnoho slavných žen náročné být stále upravená a krásná. Ovšem i to zvládá krásná modelka s noblesou. Jako jedna z mála hvězdných dam si dává na svém pečlivém a vyšperkovaném vkusu záležet i ve svém volném čase.

Miranda Kerrová oblékla na procházku po New Yorku praktický outfit. Svetr značky Isabel Marrant vyjde v přepočtu na více než 8 000 korun a halenka stejné značky zhruba na necelých 10 000 Kč. Ani na botách ale slavná modelka nešetřila. Cena červených lodiček hvězdné značky Manolo Blahnik se může vyšplhat i na více než 20 000 korun.

Foto: Archiv firem

Červený svetr, Bonprix, 449 Kč. Kabelka, New Yorker, 549 Kč. Lodičky, Answear, 2599 Kč. Kalhoty s koženým efektem, Ann Christine, info o ceně v obchodě.

Ve svém volném čase se sympatická brunetka věnuje hlavně své rodině a čtyřletému synovi. Eleganci vymění za pohodlí a k tomu samozřejmě patří i boty na nízkém podpatku a bunda do pasu. Červenočernobílá bunda z dílny Acne Studios vyjde v přepočtu na 30 000 korun, patchworková džínová košile značky Chloé na více než 6500 Kč. Ani na úzkých kalhotách Miranda nešetří. Stojí totiž více než 7 500 Kč.

Foto: Archiv firem

Úzké kalhoty, Ann Christine, info o ceně v obchodě. Červený kabátek, Mohito, info o ceně v obchodě. Nazouvací boty, Answear, 1299 Kč. Světle modrá košile, New Yorker, 549 Kč.

Černou koženou bundu značky Saint Laurent si nemůže dovolit každý. Bunda s třásněmi by obyčejného smrtelníka vyšla na bezmála 200 000 Kč, kabelka Givenchy stála minimálně 46 000 Kč a boty s přezkou, taktéž Saint Laurent, minimálně 30 000 Kč.

Foto: Archiv firem

Koženkový křivák, Tchibo, 1690 Kč. Kabelka, New Yorker, 399 Kč. Khaki svetřík, Bonprix, 679 Kč. Boty s páskem na nártu, Answear, 899 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám