Hlavní obsah

Tajemství módního stylu celebrit

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte mezi slavnými ženami svou oblíbenkyni a obdivujete její vkus i kousky, které obléká? Podívejte se na čtyři slavné ženy z Hollywoodu, a prokoukněte jejich styl.

Foto: Profimedia.cz

Zkuste styl slavné topmodelky Kate Mossové.

Článek

Dotěrní paparazziové je nachytají na ulici, jak se jdou projít nebo se chystají na nákupy se svými dětmi. Většinou, ovšem není to pravidlem, si slavné ženy dávají na svém vzhledu záležet, přestože obličej častokrát schovají pod velké tmavé brýle. Co se ale týče módy, zasloužily by jedničku s hvězdičkou. Přitom téměř vždy se jedná o styl, který lze velmi snadno napodobit oblečením z běžné konfekce, chce to jen trochu představivosti.

Styl Kate Mossové

Slavná modelka je proslulá svými drogovými úlety i alkoholovými dýchánky. Avšak je to především i matka malé Lily Grace. Tu vzala společně s její malou kamarádkou na procházku po romantické Paříži. Styl Kate je velmi populární, protože většinou těží z módní jednoduchosti a téměř stoprocentního pohodlí. Ani následující outift není výjimkou. Elegantní, ale přesto velmi šik. Kate oblékla moderní džíny pánského (boyfriend) střihu s černým rolákem a sakem. Rolák ozdobila přívěskem na krk a na nohy nazula lakované boty na klínku.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Kate Mossová

Foto: Archiv firem

Kabela i přívesek na krk, obojí F&F. Džíny boyfriend střihu, Reserved. Sako s knoflíkem, Karen Millen info o ceně v obchodě.

Styl Taylor Swiftové

Milovaná americká country zpěvačka si může vzhledem ke své postavě dovolit velmi extravagantní modely. Sympatická mladá umělkyně ale dává přednost obyčejným modelům, které lichotí postavě i věku a dává si pozor, aby nikdy neukázala více, než co je skutečně zapotřebí. Proto si na procházku městem oblékla krátké šortky, pruhované triko, kotníčkové hnědé boty na silnějším podpatku a vintage kabelu. Oči skryla pod stylové retro červené brýle a rty ozvláštnila rtěnkou.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Taylor Swiftová

Foto: Archiv firem

Pruhovaný svetr, Lindex 699 Kč. Červené brýle, Asos. Kožená kabela s uchem, Salamander info o ceně v obchodě. Hnědé boty na podpatku, CCC 699 Kč.

Styl Emmy Watsonové

Mnozí milují mladou herečku zejména díky tomu, že je doopravdy raritou. Téměř na každém se totiž dá najít škraloup v podobě nevhodných a nelichotivých fotek z dětství nebo z akcí, kde alkohol tekl proudem, nebo nedej bože zveřejnění fotografií ze soukromí. Hermiona, postava, již herečka ztvárnila v několika filmech o Harry Potterovi, je ale zřejmě absolutně bez poskvrnky. A stejně tak i její módní styl. Na jeden z posledních rozhovorů se vypravila v trendy společenském obleku s košilí ke krku, v kalhotách nad kotníky a elegantních lodičkách. Výjimečně zvolila i silnější líčení a vlasy stáhla do rozverného drdolu. Z mladé čarodějky je módní ikona hodná obdivu.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Emma Watsonová

Foto: Archiv firem

Sako, F&F. Lodičky na podpatku, Salamander info o ceně v obchodě. Společenské kalhoty, Mango 899 Kč. Košile, Mango 899 Kč.

Styl Jessicy Albové

Americká herečka se sympatickým úsměvem oblékla netradiční kombinaci, která se hodí spíše na společenské události nebo večírky než na denní nošení. Jessica oblékla na předávání MTV Music Awards úchvatnou, citrónově žlutou sukni áčkového střihu. K ní sladila bílý top bez ramínek, který nechal vyniknout jejímu plochému bříšku. Zajímavá pak byla volba lodiček. Jessica vybrala vzorované, nikoliv obyčejné, tedy volbou bot se takzvaně trefila do černého. Pokud nebudete mít odvahu na krátký top, klidně místo něj zvolte pohodlné body. Nehty ale nalakujte na červeno úplně stejně jako sympatická bruneta.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Jessica Alba

Foto: Archiv firem

Bílé body, H&M 699 Kč. Citrónová sukně áčkového střihu, John Lewis. Červený lak na nehty, Dermacol 79 Kč. Vzorované lodičky, Topshop 1880 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám