Hlavní obsah

Zakoupením chleba pomůžete handicapovaným dětem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benefiční projekt Emil společně s hypermarkety Albert a Hypernova zahájil novou kampaň na pomoc handicapovaným dětem. Jedná se o prodej chleba 4Aktiv za zvýhodněnou cenu. Zakoupením tohoto pečiva může každý zákazník přispět na sportovní aktivity handicapovaných dětí v klubech a jednotách sdružených v Českém paralympijském výboru.

Článek

Albert a Hypernova se společně s Delta pekárnami a firmou Zeelandia vzdaly části svého zisku, aby zákazníkům nabídly cenově zajímavý chléb a dětem dostatek peněz pro sportování.  

"Každý koupený chleba nám pomůže udělat život handicapovaných dětí šťastnější a užívat si života plnými doušky je to nejlepší, co můžeme nabídnout. Handicapovaní nestojí o lítost. Chtějí žít naplno a v tom jim Emil pomáhá," říká herec Jan Kraus, patron tohoto benefičního projektu.  

Emil pomáhá již čtvrtý rok

Emil společně s moderátorem Janem Krausem pomáhá mladým handicapovaným sportovcům už od roku 2003. Za tu dobu získal tento projekt s pomocí mnoha partnerů téměř dvanáct milionů korun a udělal radost tisícům handicapovaných sportovců.

Chléb 4Aktiv můžete zakoupit ve všech prodejnách Albert a Hypernova po celé České republice. Přispějete tím na pomoc dětem a zároveň uděláte něco pro své zdraví. 4Aktiv je obohacen čtyřmi, pro zdraví důležitými, složkami. Slunečnicové semínko působí proti stárnutí a zlepšuje kvalitu nehtů a vlasů. Lněné semínko je zvláště dobré pro střevní mikroflóru. Mandlové plátky jsou v chlebu nejen příjemným chuťovým zpestřením, ale také snižují hladinu nebezpečného cholesterolu v krvi a zmenšují tak riziko infarktu a sezamová semínka kladně ovlivňují krvetvorbu a pomáhají předcházet vzniku zácpy. 

Více informací o projektu Emil najdete na: www.emil-cpt.cz  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám