Hlavní obsah

Thajec umlátil sedmiletého chlapce, který mu šlapal v záhonech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Banální prohřešek při dětské hře na severu Thajska skončil brutální vraždou sedmiletého chlapce. Devětadvacetiletý muž ve městě Chiang Rai hocha umlátil kvůli tomu, že mu šlapal v záhonech. Prý se v něm nahromadil vztek. Ve středu o tom informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Thajec umlátil k smrti sedmiletého chlapce za to, že mu zničil květinové záhonyVideo: Reuters

 
Článek

Vyšetřovatelům se muž po zatčení snažil namluvit, že dítě trefil střelnou zbraní, když mířil na ptáky. Ošklivá poranění v chlapcově tváři ale svědčila o četných úderech tupým předmětem.

Zavražděný Thanachot Pangruean se nevrátil domů letos 16. ledna. Policisté jeho tělo našli o tři kilometry dál v rámci rozsáhlého pátrání. Kromě ošklivých ran v oblasti obličeje byl zraněn i jinde na těle.

Patnáctiletý Polák brutálně ubodal 13letou spolužačku. Čekala s ním dítě

Evropa

Poblíž těla byla nalezena motyka, dřevěná hůl a dětské autíčko. Technici zajistili také otisky dospělého člověka, které je dovedly na stopu zatčeného Sinchaie Kasetsopapana.

Ujídal ovoce

Zatčený přiznal, že chlapce, který ho podle jeho slov v posledních týdnech obtěžoval, jedl mu ovoce ze stromů a šlapal v záhonech, střelil a zbil holí, odmítá ale, že by ho mlátil do obličeje. Zabít ho prý nechtěl. Policie proto pracuje s verzí, že v případu figuruje někdo další.

„Podezřelý přiznal, že chlapce zabil kvůli nahromaděnému vzteku. Věříme ale, že je s vraždou spojena i další osoba, a proto vyšetřujeme dál,“ řekl agentuře Reuters vyšetřující policista Thanomsak Yotpaen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám