Hlavní obsah

Adrenalinová lavice na pouti v Thajsku třískla s pasažéry o zem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díllí

Záběry hrozivě vypadající nehody na pouti v Thajsku zveřejnila agentura AP. Jedna z adrenalinových atrakcí se o víkendu porouchala a lidé z ní začali odpadávat jako hadrové panenky. Při jízdě se totiž uvolnil bezpečnostní rám a adrenalinová lavice tak během okamžiku vypudila z místa čtrnáct lidí. Podle agentury AP ale nikdo nepřišel o život ani neutrpěl vážná zranění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Z houpací lavice na pouťové zábavě v Thajsku vyletěli kvůli rozbitému zábradlí za jízdy lidéVideo: AP

 
Článek

„Vzal jsem své mladé příbuzné, aby se na to šli podívat. Vypadalo to tak děsivě. Uslyšel jsem lidi řvát seshora a cestou dolů je to odmrštilo. S těmi, kdo vypadli, to třísklo o zem velmi silně. Někteří se sklouzli,“ líčil svědek, který se představil jen jako Džidapa.

K nehodě došlo v sobotu v lunaparku ve městě Lopburi ve středním Thajsku. Odstředivá síla při vyvrcholení dobrodružné jízdy natlačila pasažéry na bezpečnostní rám tak silně, že se uvolnil a lidé byli odmrštěni do okolí.

Pět ze čtrnácti lidí upadlo na železnou plošinu přímo pod adrenalinovou lavicí, další odlétli vzduchem dál nebo se navršili na ně. Příčinu nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám