Hlavní obsah

Britský bankéř si natáčel mučení dívky, kterou pak zabil

U soudu v Hongkongu stanul britský bankéř obžalovaný z vražd dvou indonéských mladých žen. Podle BBC se jedná o nejsledovanější případ za několik posledních let. Soudní porota v úterý zhlédla video, které si bankéř vystudovaný v Cambridgi natáčel. Ukazuje na něm tělo jedné oběti a přiznává se, že mladou ženu mučil a znásilňoval.

Foto: Profimedia.cz

Sumarti Ningsihová, kterou zavraždil bankéř Rurik Jutting.

Článek

Rurik Jutting, který v Hongkongu pracoval pro investiční Bank of America - Merrill Lynch, zabil Sumarti Ningsihovou a Seneng Mudžiasihovou ve svém luxusním bytě v říjnu 2014. Obvinění z vražd odmítl, přiznal pouze zabití, což ale podle obžaloby nestačí.

Svou první oběť tři dny mučil. Videa, která si pořizoval na mobil, ukázala, že se nejprve 23leté Ningsihové ptal, jestli ho miluje. Následně dodal: „Chceš, abych ti dal ránu? Když řekneš ano, dám ti jednu. Když řekneš ne, dám ti dvě. A když budeš křičet, dostaneš pěstí, rozumíš?“

Foto: Bobby Yip/File, Reuters

Rurik Jutting

Jediné, co ze sebe mladá žena mohla vypravit, byl tlumený jekot, vylíčili novináři od soudu, kteří měli možnost pouze poslouchat zvukový záznam z videí.

Pod vlivem kokainu

Na pozdějších videu pořízeném v koupelně bankéř říká: „Jmenuji se Rurik Jutting. Asi před pěti minutami jsem zabil, zavraždil, tady tu ženu. Věznil jsem ji od soboty, opakovaně jsem ji znásilnil a mučil jsem ji, škaredě jsem ji mučil“. Dál přiznává, že bral kokain a v Hongkongu i dříve na Filipínách využíval služeb prostitutek.

Foto: Profimedia.cz

Seneng Mudžiasihová byla druhou obětí britského bankéře

V jednu chvíli dokonce fantazíroval o návratu do Velké Británie, kde by unesl několik školaček a udělal by si z nich sexuální otrokyně.

Do svého bytu posléze přivolal sám policii. Tělo Ningsihové bylo uloženo v kufru a už se rozkládalo. Opodál ležela o tři roky starší Mudžiasihová s četnými bodnými ranami na krku a hýždích.

Podle dopisovatele BBC se Jutting u soudu během promítání videa díval jinam.

Reklama

Výběr článků

Načítám