Hlavní obsah

Vévodkyně Kate opustila nemocnici

Novinky, Dagmar Plecháčová
Aktualizováno

Tři dny si pobyla těhotná vévodkyně z Cambridge Catherine v nemocnici kvůli silným ranním nevolnostem. Jak už ale ve středu naznačil svým úsměvem princ William při odchodu z nemocnice, zdravotní stav jeho manželky se značně zlepšil. A to dokonce natolik, že mohla být ve čtvrtek v dopoledních hodinách propuštěna do domácího ošetřování.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Kate opouští nemocnici v doprovodu svého manželaVideo: Reuters

 
Článek

Kate, o kterou se obávala celá Anglie, chtěla všem dokázat, jak dobře se cítí, a se svými příznivci i novináři se chtěla setkat tváří v tvář, aby všem poděkovala za podporu. Nemocnici proto neopouštěla zadním vchodem, ale veřejně v doprovodu svého chotě a s kyticí žlutých růží v rukou.

"Vévodkyně z Cambridge byla propuštěna z nemocnice krále Edwarda VII. a zamíří do Kensingtonského paláce. Chtěla by tímto poděkovat personálu nemocnice za poskytnutou péči. Cítí se výrazně lépe," uvedl mluvčí královské rodiny.

Foto: Profimedia.cz

Kate oři odchodu z nemocnice rozdávala úsměvy všemi směry.

Vévodkyně byla hospitalizována kvůli potížím spojeným s jejím těhotenstvím. S pravdou ven tak musel jít i královský palác. Aby předešel spekulacím, raději světu oznámil, že Kate a William čekají miminko. Catherine je v prvním trimestru těhotenství. [celá zpráva]

Dítě, které se Kate narodí, bude třetí v pořadí na britský trůn bez ohledu na to, zda půjde o chlapce či dívku.

Reklama

Výběr článků

Načítám