Hlavní obsah

V Bratislavě našli další mrtvou ženu

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava (Od našeho zpravodaje)
Aktualizováno

Ve slovenském hlavním městě bylo ve čtvrtek objeveno další tělo mrtvé ženy. Bylo jí 28 let. Informace přichází jen několik dní poté, co slovenská policie informovala o nálezu prvního těla z 11. listopadu. Neznámý pachatel tehdy brutálně zmlátil a zanechal v přístavu těžce zraněnou 34letou učitelku Violu Macákovou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

„V brzkých ranních hodinách bylo dnes (ve čtvrtek) v teritoriu Bratislava II nalezeno tělo ženy,“ řekl ve čtvrtek na mimořádné tiskové konferenci krajský ředitel policejního sboru Bratislava Adrián Pavlík.

Slovenskem přitom stále otřásá brutální vražda 34leté učitelky, kterou neznámý útočník zmlátil a zanechal v přístavu v Bratislavě. Policie ale tvrdí, že nemá žádná vodítka, která by naznačovala, že spolu oba případy souvisejí. „Můžu jednoznačně potvrdit, že není žádná souvislost mezi tímto případem a případem, který byl dokumentován ve stejném teritoriu 11. listopadu,“ řekl Pavlík novinářům. Policie podle něj případu věnuje nejvyšší prioritu.

Přesnou příčinu smrti určí soudní pitva, policie ale o vraždě prozatím nehovoří. „Po příjezdu na místo našli záchranáři ženu bez známek života a už jí nedokázali pomoct. Lékař musel konstatovat smrt,“ uvedla mluvčí záchranářů Alena Krčová. Policie potvrdila, že se jedná o 28letou ženu z Bratislavy.

Bratislavou otřásla brutální vražda učitelky. Ženy se bojí vycházet

Evropa

Už 11. listopadu bylo ve stejné oblasti nalezeno tělo 34leté Macákové. Ta zemřela při převozu do nemocnice. Ženu našel náhodný kolemjdoucí, policie o nálezu veřejnost informovala až tento týden. Bratislavské ženy se nyní ve strachu o život vyhýbají opuštěným místům.

„Viola byla doslova ubita k smrti,“ uvedla televize Joj. Pitva potvrdila, že žena byla zavražděna obzvlášť krutým způsobem. Pachatel ji pravděpodobně svázal, způsobil jí zranění na celém těle, zlomeninu obratle a vážná zranění především na nohou a v oblasti análního otvoru.

Za bestiální vraždou bratislavské učitelky mohla být žárlivost

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám