Hlavní obsah

Slovenského poslance měl škrtit jeho kolega. Choval se prý jako psychopat

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Poslanec opoziční strany Směr-sociální demokracie Ľuboš Blaha tvrdí, že ho v parlamentním bufetu napadl a škrtil poslanec vládního hnutí Obyčejní lidé a nezávislé osobnosti (OLaNO) Jozef Pročko. Ten to odmítá a říká, že Blaha ho měl vulgárně urážet a nadávat mu do smradlavých opic.

Foto: Profimedia.cz

Slovenský poslanec Ľuboš Blaha

Článek

Opoziční poslanec však trvá na svém a na sociální síti napsal, že Pročko ho „chytl za krk, zuřivě ním lomcoval“ až musel zasáhnout číšník. „Ten člověk je agresivní psychopat, nedokáže se ovládat, spory řeší násilím jako nějaký mafián z 90. let,“ napsal Blaha na sociální síti s tím, že na vládního poslance podává trestní oznámení.

Pročkova verze je taková, že Blaha mu v bufetu vulgárně nadával. „Zeptal jsem se ho, co si to dovoluje a proč mi tyká? Na to mi řekl, že jsem smradlavá opice a bude mi tykat, kdy se mu zachce,“ uvedl Pročko, který tvrdí, že se opozičního poslance ani nedotkl. „Napadnout Blahu, to je pro mě jako zmlátit postižené dítě,“ dodal poslanec OLaNO.

Foto: Profimedia.cz

Poslanec vládního hnutí OLaNO Jozef Pročko

Pročko, který byl v minulosti známý jako televizní moderátor, ve středu v plénu řekl, že poslanci Směru Robert Fico a Ľubomír Vážny jsou pod vlivem alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám