Hlavní obsah

Ruska hrozila plačící tříleté dceři, že ji pustí z balkonu v 6. patře. Neudržela ji

Třiadvacetiletá žena z ruské Samary je podezřelá z vraždy své tříleté dcery, kterou měla údajně upustit z balkonu v šestém patře. Žena údajně chtěla brečící holčičku „potrestat” výhrůžkou, že ji pustí z výšky přibližně 18 metrů. V případě odsouzení jí hrozí 21 let za mřížemi.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Situaci bezprostředně před pádem dítěte zachytily v úterý bezpečnostní kamery. Na záběrech je nejdříve slyšet dětský křik, kterého si všiml i kolemjdoucí svědek.

„Potom jsem slyšel ránu a křik utichl. Když jsem se otočil, viděl jsem dítě ležet v krvi. Byl jsem v šoku a volal záchrannou službu,” uvedl nejmenovaný muž. Dívenku se už ovšem zachránit nepodařilo.

Samarská policie na webových stránkách uvedla, že následně zadržela ženu narozenou v roce 1997, která je podezřelá z vraždy své dcery. Britské bulvární deníky přinesly informaci, že se jedná o Annu Ruzankinovou, která měla podle nich být v době činu opilá.

Podezřelá žena byla rovněž zachycena na záběrech z bezpečnostní kamery ve výtahu, když pospíchala dolů k tělu dítěte. Následně se s ním vrátila do výtahu a odjela nahoru. Sousedům údajně tvrdila, že dítě z balkónu spadlo samo. Její verzi ovšem nenahrává křik vyděšeného dítěte těsně před smrtí.

V případě prokázání viny a odsouzení hrozí dotyčné ženě, která je momentálně ve vazbě, až 21 let odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám