Hlavní obsah

Přetížený regál s potravinami zabil v Maďarsku člověka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Regál přeplněný zbožím se v úterý zřítil na zaměstnance skladu potravin v budapešťském VIII. obvodě na ulici Baross. Jak informoval web maďarské policie, na místě zemřel jeden muž a tři lidé vyvázli se zraněním.

Foto: policie.hu

V obchodě se zřítil regál přeplněný zbožím.

Článek

Mluvčí policie Soma Csécsi agentuře MTI řekl, že vyšetřovatel zahájil trestní řízení ve věci usmrcení z nedbalosti. Majitel skladu byl povolán na policii k výslechu.

Na místě neštěstí zasahovalo několik hasičů. „Jednoho muže vyprostili hasiči ze sutin bez známek života a pokus o obnovení jeho životních funkcí byl neúspěšný. Zraněním na místě podlehl,“ uvedl web police.hu. V nemocnici skončila jedna zaměstnankyně obchodu.

Foto: MTI

Zásah hasičů v obchodě

Ve skladu bylo umístěno značné množství zboží a regál pod jejich tíhou povolil. Po zásahu hasičů skončilo zboží na ulici a tehdy bylo vidět, jak velké množství potravin zde bylo uskladněno. Starostka VII. obvodu Ildikó Szili-Daróková, která dorazila na místo tragédie, avizovala přísnější kontroly v podobných skladech.

Reklama

Výběr článků

Načítám