Hlavní obsah

Je to facka královské rodině, nebere si servítky Meghanina sestra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Nečekané rozhodnutí prince Harryho a jeho manželky Meghan vyvázat se z královských povinností bylo fackou do tváře britské královské rodiny. Prohlásila to Meghanina starší sestra Samantha Markleová. Dámy mají společného otce, dělí je věkový rozdíl 17 let a liší se také v chápání toho, jak vystupovat na veřejnosti. O Meghan se vyjádřila nelichotivě už několikrát.

Foto: Profimedia.cz

Samantha Markleová

Článek

„Je to facka do tváře. Myslím, že je na tom šokující, že nezvážili, jaké to bude mít důsledky pro další zúčastněné, na královskou rodinu. Je to porušení slibů o cti a plnění povinností spojených s monarchií,“ cituje britský list The Daily Mail Samanthu Markleovou.

Finanční nezávislost jen naoko. Většinu výdajů Harryho a Meghan bude dál platit veřejná pokladna

Evropa

Na dotaz, zda je možné Harrymu a Meghan vyčítat, že chtějí právo na soukromí, odpověděla Samantha, že její sestra musela a měla s pozorností a společenskými povinnostmi počítat. „Je to směšné. Šli do toho s tím, že budou mít povinnosti, a jak k nim budou přistupovat média,“ podotkla Markleová.

Královské týmy zasedly, řešení situace kolem Harryho a Meghan má být otázkou dnů

Evropa

Pozornost médií jí proti srsti nebude

Kdyby byla někdejší americké herečce a nynější vévodkyni ze Sussexu pozornost sdělovacích prostředků opravdu nepříjemná, těžko by podle sestry šla sledovat například zápas Sereny Williamsové na tenisovém Wimbledonu.

Foto: Toby Melville, Reuters

Britský princ Harry a jeho žena Meghan

Hanba, nevděk rozmazlenců, hodnotí veřejnost rozhodnutí Harryho a Meghan

Evropa

Samantha a Meghan Markelovy si byly kdysi blízké, před lety se ale odcizily a Samantha svou sestru, která se provdala do britské královské rodiny, veřejně kritizuje. Nabízející se vysvětlení, že mladší sestře prostě závidí, odmítá. „Od začátku jsem byla upřímná v naději, že to zafunguje na její srdce a morálku,“ vysvětlovala Markleová Daily Mailu. O sestře v minulosti prohlásila například to, že žárlí na manželku prince Williama Kate nebo to, že je rozmazlená narcistka.

Princ William se o plánech Harryho a Meghan dozvěděl z televize

Evropa

Princ Harry a jeho manželka Meghan tento týden šokovali Británii, když oznámili, že se chtějí zříct královských povinností a chystají se trávit část roku v Kanadě. Oznámili také, že chtějí pracovat, aby byli finančně nezávislí. Co přesně to znamená, neuvedli, podrobnosti prý zveřejní později.

Co plánují zveřejnili i přesto, že je údajně královna žádala, aby to probrali s Harryho otcem princem Charlesem a nechodili s tím na veřejnost.

Harry a Meghan budou pracovat, vzdají se rolí v královské rodině

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám