Hlavní obsah

Další záběry očkování naoko. Obviněná sestra z Palerma je v domácím vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Palermo

V Palermu byla v sobotu zadržena zdravotní sestra, která naoko očkovala manželský pár. Sama byla také jen naoko očkovaná od svého kolegy, uvedla agentura AP s odvoláním na italskou policii.

BEZ KOMENTÁŘE: Zdravotní sestra z Palerma píchala lidem prázdné injekce bez očkovací látkyVideo: AP

 
Článek

Žena působící v očkovacím středisku Fiera del Mediterrano byla obviněna z vydávání falešných certifikátů o očkování a z mrhání veřejnými prostředky. Zatím je v domácím vězení.

Falešné očkování za 10 tisíc. Italská sestra před vpichem injekci vyprázdnila

Koronavirus

Sestra byla odhalena při vyšetřování, které proběhlo v prosinci, když byla ze stejného důvodu ve stejném očkovacím středisku zadržena jiná sestra. Toto středisko však není jediné, kde se očkovalo jen naoko. Před pár dny byl zatčen v Anconě zdravotní bratr, protože za úplatek předstíral, že naočkoval 50 lidí, ale žádnému vakcínu nepodal.

Italský zdravotník stříkal vakcínu za pacienty, ukazují záběry

Evropa

Itálie, kde přibývají rekordní počty nově nakažených, se kvůli tomu zaměřila na neočkované a v pondělí zpřísnila protikoronavirová opaření. Pokud lidé chtějí využívat prostředků hromadné dopravy, navštěvovat restaurace, kavárny nebo hotely či posilovny, musejí mít potvrzení o očkování nebo o prodělaném covidu-19.

Falešný certifikát za sedm tisíc. Policie stíhá pracovnice očkovacího centra

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám