Hlavní obsah

Slovenská policie zatkla podezřelé z vraždy bezdomovce

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Čtveřice mladíků z Bratislavy ve věku 17 až 24 let byla zatčena kvůli podezření z vraždy bezdomovce. Po hrůzném činu si podezřelí podle slovenské policie došli pro videokameru a bezvládné tělo čtyřiapadesátiletého muže natáčeli.

Článek

Čtyři mladíci ve věku 17 až 24 let v bratislavské čtvrti Ružinov minulou středu ubili k smrti 54letého bezdomovce Jána S.a vzápětí se pokusili natočit na videokameru jeho mrtvé tělo. Hrozí jim za to až deset let vězení.

Bezdomovec žil na ulici a obyvatelé této bratislavské čtvrti ho často viděli v okolí Štrkoveckého jezera. Při útoku utrpěl mnohočetná zranění na hlavě a na tváři. Mladíci, 24letý nezaměstnaný Kamil O., studenti Michal Cs. (18), Branislav D. (18) a Viktor B. (17), útok pravděpodobně připravovali delší dobu. Všichni bydlí nedaleko místa činu.

Matka Branislava D. nechtěla věřit, že její syn se zapojil do útoku na bezdomovce. "Nebyl tak vychovávaný. Od mladého věku sportuje," říkala matka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám