Hlavní obsah

Na břehu Rýna našli tělo čtyřleté dívky pohřešované po převrácení člunu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gerstheim

Pět dní po převrácení nafukovacího člunu na Rýnu nedaleko Štrasburku francouzská policie oznámila, že našla tělo čtyřleté dívky, která se od té doby pohřešovala. Informovala o tom ve středu agentura AFP. Tragédie, která se odehrála v zóně, kam čluny nesměly, si tak vyžádala celkem čtyři oběti.

Foto: Profimedia.cz

Francouzští četníci a němečtí policisté prohledávají Rýn a pátrají po čtyřleté dívce.

Článek

Nafukovací člun se čtyřmi lidmi - dvěma dospělými a dvěma dětmi - se převrátil ve čtvrtek na Rýnu nedaleko francouzského Gerstheimu. Utonuli přitom 29letý muž a šestiletá dívka, kteří se plavili přímo ve člunu, a jeden 22letý muž, který skočil z břehu do řeky, aby jim pomohl.

Tělo čtyřleté dívky z člunu, která se od nehoda pohřešovala, se našlo v úterý na německém břehu Rýna. Podle AFP ji již identifikovali její rodiče. Jeden dospělý z člunu čtvrteční neštěstí přežil.

Skupina z německého města Offenburg, která vyrazila minulý čtvrtek na projížďku, se v době převrácení člunu pohybovala místech, kde je plavba loděk zakázaná, informovala agentura AFP.

Reklama

Výběr článků

Načítám