Hlavní obsah

V Paříži našli třetí auto atentátníků

Paříž
Aktualizováno

Policie v Paříži objevila v úterý černý vůz Renault Clio, o němž se domnívá, že ho použili v pátek teroristé. Vozidlo má belgickou registrační značku, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

V Paříži našli třetí auto atentátníkůVideo: Reuters

 
Článek

Odstavené auto bylo nalezeno v 18. obvodu na severu Paříže. Policie ho nejprve prohlédla a pak odtáhla. Úřady nesdělily, zda se ve voze našly nějaké podezřelé předměty, tak jako v případě auta nalezeného bezprostředně po útocích, v němž byla zbraň a munice.

Francouzská policie nadále pátrá po komplicích atentátníků a zjišťuje další okolnosti. V noci na úterý podnikla 128 razií. Ministr vnitra Bernard Cazeneuve ohlásil, že vyšetřovatelé pokročili, ale dále to nespecifikoval.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Přespali na předměstí

Podle rozhlasové stanice France Info policisté také v úterý prohledali hotel na jihovýchodním předměstí Alfortville, v němž si džihádisté dva dny před útokem pronajali dva pokoje. Kromě vzorků DNA tam podle jednoho soudního zdroje nenašli žádné v tuto chvíli významnější důkazy.

Reklama

Související články

Hollande: Islámský stát zničíme

Francouzský prezident Francois Hollande oznámil, že země zintenzivní útoky proti Islámskému státu. Ten musí být podle něj zničen. Hollande to řekl v pondělním...

Výběr článků

Načítám