Hlavní obsah

Plyn a elektřinu Romům zdarma, hlásají billboardy na Slovensku

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Plyn a elektřinu Romům zdarma, Střelná zbraň do každé rodiny, Trest smrti za korupci, Zdarma lety vládním speciálem pro všechny, Zpoplatnění povinné školní docházky a Převezmeme dluhy Řecka. To jsou hesla billboardové kampaně, která pobouřila Slováky.

Billboardy na SlovenskuVideo: TV Markíza

 
Článek

„Je to hrozné,“ nechápala obyvatelka Prešova, když ji na billboard upozornil redaktor televize Markíza. „Je to dost špatné. Je to dost negativní,“ říká mladá dívka z Bratislavy.

Majitel reklamních ploch tvrdí, že zatím nemůže zveřejnit, kdo stojí za provokativní kampaní. „Jedná se údajně o klienta, který chce poukázat na nesmyslnost volebních sloganů a schopnost politiků slíbit cokoli,“ uvedla televize.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Politolog Ján Baránek tipuje, že půjde o některou z politických stran, která už začala předvolební kampaň. „Připomíná mi to náběh nějakého nového subjektu,“ uvedl politolog.

V březnu příštího roku se na Slovensku konají parlamentní volby.

Reklama

Výběr článků

Načítám