Hlavní obsah

Zábradlí prošpikovalo kabinu dodávky, řidič vyvázl jen s velkým štěstím

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Neuvěřitelné štěstí měl řidič dodávky, který v úterý narazil u slovenského města Rožňava do zábradlí můstku. Kus kovu totiž propíchl nejen kabinu vozu, ale i sedadlo řidiče.

Dodávku propíchla svodidla, řidič jako zázrakem přežilVideo: TV Markíza

 
Článek

Ladislav (37) však sám vystoupil z vozu a stěžoval si pouze na silné bolesti zad. Jak informovala televize Markíza, dodávka byla doslova prošpikovaná kovovou konstrukcí můstku.

„Osoba nebyla zaklíněna ve vozidle. Když jsme přijeli, čekala venku,“ uvedl jeden ze zasahujících hasičů. Řidič si ovšem stěžoval na obrovské bolesti zad, a tak ho záchranáři převezli do nemocnice na kontrolu.

Pokroucené zábradlí museli hasiči rozřezat, aby dodávku vysvobodili. Řidič, který v dodávce převážel kravaty, dostal na mokré silnici pravděpodobně smyk a narazil do zábradlí můstku.

TV Markíza připomněla starší případ, kdy řidičku automobilu v Tatranské Javorině po nárazu do dřevěného plotu probodl dřevěný kolík. Jana, jak se řidička jmenuje, nehodu přežila.

Reklama

Výběr článků

Načítám