Hlavní obsah

Muž v Chorvatsku se zabil stejnou pistolí, která vraždila u Karlových Varů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávná údajná vražda manželů ve Všeborovicích u Karlových Varů má prý souvislost s případem dvaapadesátiletého muže z Kazachstánu, který počátkem července spáchal sebevraždu u Dubrovníku. Televize Nova v neděli uvedla, že podle chorvatských médií se Kazach zastřelil stejnou zbraní, jakou byl zabit manželský pár v Čechách.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Kazacha, který trvale žil v Praze, našli nedaleko Dubrovníku zastřeleného a s kamenem připevněným k tělu. Pistole zřejmě skončila v moři, policisté prý ale mají podle Novy projektily, které odpovídají střelám z Všeborovic. Chorvatská média spekulují o tom, že muž měl velké finanční problémy a svou sebevraždu chtěl maskovat jako vraždu, uvedla televize.

"Karlovarští policisté spolupracují na případu s chorvatskou policií," řekla Nově mluvčí karlovarské policie Kateřina Böhmová.

Manželský pár byl 3. července ve Všeborovicích nalezen s prostřelenými hrudníky. Manželé na místě leželi už několik týdnů. Podle informací Práva se pár už delší dobu svým příbuzným v Rusku neozval. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám