Hlavní obsah

V rodinném domku u Karlových Varů zřejmě někdo zastřelil manželský pár

Právo, Rudolf Voleman
Karlovy Vary
Aktualizováno

V rodinném domu v ulici V Břízkách ve Všeborovicích u Karlových Varů objevila policie starší ruský manželský pár s prostřelenými hrudníky. Podle všeho byli manželé zavražděni již před několika týdny. Policie vyšetřuje okolnosti, za kterých přišli o život.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Rodinný dům ve Všeborovicích u Karlových Varů, kde policie objevila manželský pár s průstřelem hrudníku.

Článek

„Byli jsme voláni do Všeborovic k ohledání dvou lidských těl,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské záchranky Barbora Silná. „V případu byla nařízena soudní pitva,“ dodala bez podrobností.

„V té záležitosti provádí policie prvotní úkony a informace o případu budeme poskytovat až po dvanácté hodině,“ uvedl po deváté ráno mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta.

Novostavba rodinného domu ve Všeborovicích je obehnána policejní páskou. „Od večera tu jsou policejní manévry,“ popsal soused ruského manželského páru z ulice. „Podle toho, co říkali sousedi, tak tam policie našla oba manžele zastřelené do hrudníku. Když vyrazili dveře domu, v ulici byl cítit strašný zápach,“ pokračoval soused.

Manželé jsou mrtví zřejmě několik týdnů

Podle informací Práva byli totiž manželé mrtví zřejmě několik týdnů. „Prý se tři týdny neozývali svým příbuzným do Ruska. Ten pán byl přitom s příbuznými v každodenním internetovém spojení,“ uvedl soused.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Psovodi na místě nálezu manželského páru.

„Každý rok jezdí na letní prázdniny domů do Ruska, když teď nepřijeli a pořád se neozývali, tak jejich dcera z Ruska zalarmovala své známé v Německu, kteří se přijeli k domu do Všeborovic podívat. Dům byl zavřený, nikdo na zvonění nereagoval, tak ti známí přivolali policii a nechali dům otevřít,“ dodal soused.

Podle všeho se jedná o vraždu. Policie ale zatím případ vyšetřuje. Na místě je psovod, který prozkoumává okolí rodinného domu.

Reklama

Výběr článků

Načítám