Hlavní obsah

Kuvajtského diplomata v Moskvě našli mrtvého

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Kuvajtský diplomat byl v úterý nalezen mrtvý u železniční tratě v centru Moskvy a všechny cenné věci, které měl u sebe, mu byly ukradeny. S odvoláním na ruské policejní zdroje to oznámila agentura AFP.

Foto: Profimedia.cz

Rudé náměstí v Moskvě

Článek

"Tělo kuvajtského diplomata bylo objeveno ráno v centru města železničáři, kteří kontrolovali trať," uvedl policejní zdroj citovaný agenturou Interfax. Všechny cenné předměty, které měl u sebe - hodinky, mobil, peníze, jakož i doklady - mu byly ukradeny, dodal zdroj.

Velvyslanectví Kuvajtu v ruské metropoli už v pondělí upozornilo moskevskou policii, že třicetiletý diplomat zmizel. Ruský internetový portál NEWSru.com ale ještě v úterý napsal, že po oznámení kuvajtské ambasády se ukázalo, že zmizelý diplomat je u sebe doma a že je nemocen.

Třetí tajemník kuvajtské ambasády byl naposledy spatřen, když v noci z neděle na pondělí opouštěl restauraci v centru města. Nasedl prý do svého vozu Porsche 911 Carrera a od té doby ho nikdo více nespatřil. Žádné další podrobnosti nejsou známy.

Reklama

Výběr článků

Načítám