Hlavní obsah

Dívka zemřela přivřená v bráně ke garážím

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Šestiletá dívka zemřela tento týden v Manchesteru, když uvízla v automaticky se zavírající bráně u garážového komplexu. Uvedl to server The Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Než přijela policie, dívka byla mrtvá. Ilustrační foto

Článek

Semelia Campbellová si hrála s kamarádkou na schovávanou, když v sousedství svého domu spatřila z garáží vyjíždět auto a napadlo ji, že se v nich schová, ještě než se vrata zavřou. Na 725 kilogramů těžká brána ji přimáčkla ke stěně.

Kamarádka přivolala Semeliinu matku, která ale s vraty nemohla pohnout. Vrata nereagovala ani na elektronické tlačítko na zdi. Než přijela policie, dcera byla mrtvá.

Jednačtyřicetiletá Judith Gilroyová se s dcerou a dvěma staršími potomky do nového bytového komplexu na místě bývalého fotbalového stadiónu Manchesteru City přistěhovala teprve před třemi týdny.

Matka si stěžuje, jak je možné, že vrata neměla bezpečnostní pojistku a nefungovalo zařízení, po němž by se otevřela. “Kdybych se sem nepřistěhovala, žila by. Bude těžké se sem vracet s tím, že tady zemřela moje dcera,” řekla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám