Hlavní obsah

Dědice McDonald's zbili a sebrali mu 300 tisíc eur

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Dědic řetězce rychlého občerstvení McDonald´s, šedesátiletý Geoffrey McDonald, byl přepaden ve své francouzské vile, kde ho zbili a oloupili o 300 000 eur, napsal v úterý list Daily Mail.

Článek

Podle policie lupiči ozbrojení baseballovými pálkami vnikli do vily v Eygalieres v Provence 18. června. V ložnici si v posteli pro dva počkali, až se dědic impéria se svou ženou vrátí, a oba je napadli. Pak utekli s 300 000 eury, šperky a pasy.

„Pan McDonald byl zbit při útoku, který jím i jeho ženou otřásl,“ uvedl McDonaldův právník Gilles-Jean Portejoie. Poté, co podali svědectví, se oba vrátili do USA.

Místní úřady upozorňují, že v oblasti byla v poslední době spáchána řada útoků na rezidence boháčů. „Předpokládáme, že je tu organizovaný gang nebo lupiči, kteří se zaměřují na bohaté majitele domů. Pokračujeme ve vyšetřování, abychom je předali spravedlnosti,“ sdělil žalobce z Tarasconu Christian Past.

V malebné vesničce u Avignonu si nedávno také koupil zámeček Brad Pitt a Angelina Jolie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám