Hlavní obsah

Média spekulují o rozpadu vztahu Sarkozyho a Bruniové

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Vlna spekulací o dalším osudu vztahu francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho a jeho manželky Carly Bruniové-Sarkozyové zaplavila v těchto dnech Francii. Podle nich má Bruniová blízký vztah se zpěvákem Benjaminem Biolayem, zatímco Sarkozy prý „hledá útěchu“ u své státní tajemnice pro ochranu životního prostředí Chantal Jouannové. Ta je vdaná a má tři děti.

Foto: Profimedia.cz

Carla Bruniová se svým manželem Nicolasem Sarkozym

Článek

List Le Journal du Dimanche napsal, že Bruniová před několika týdny odletěla s Biolayem na dovolenou, kterou ale zkrátila poté, co jí manžel zavolal, aby se vrátila do Paříže. Zpravodajská stanice i-Télé uvedla, že prezidentova manželka jako první Biolayovi gratulovala k zisku hudební ceny. Moderátorka poznamenala, že „není známo, zda si Nicolas Sarkozy našel čas, aby poblahopřál své státní tajemnici pro ekologii k nedávnému zisku titulu mistryně Francie v karate".

Mluvčí Jouannové podle britského listu The Daily Telegraph prohlásila, že státní tajemnici tyto fámy skandalizují a je prý odhodlána se proti jakýmkoliv pomlouvačným komentářům bránit právní cestou. Elysejský palác odmítl zmíněné spekulace komentovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám