Hlavní obsah

Na Slovensku zadrželi homosexuálního pedofila

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOŠICE

Slovenská policie zadržela v Košicích 29letého homosexuálního pedofila. Jak informovala televize Joj, pedofil měl úchylku, že toužil s dětmi zacházet jako se zvířaty. Při domovní prohlídce zadržela policie počítač, paměťové karty a množství homosexuálních časopisů.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Svým známým popisoval přes internet, jaká zvěrstva by na chlapcích nejraději páchal a vyměňoval si s nimi fotografie nahých a zneužívaných chlapců.

"Není vyloučeno, že dětskou pornografii sám vyráběl, protože v jeho bytě jsme zajistili také stativ," uvedl policejní vyšetřovatel Peter Budzák. "Nevadilo mu ani, když v průběhu zneužívání zvraceli nebo plakali," dodala TV Joj.

Na kontaktování s dětmi využíval především internet, ale zaměstnal se jako pracovník tepláren, který v bytech odečítá spotřebu, aby se mohl s dětmi osobně seznamovat.

Nabízel setkání v Košicích

"Osloveným dětem navrhoval setkání v centru Košic. Objevili jsme docela nechutnou komunikaci přes internet," konstatoval Peter Budzák. Pedofilovi hrozí až dvanáct let vězení.

Sexuoložka Danica Caisová uvedla, že pedofil vyhledával povolání, které mu umožnilo seznamování s dětmi velmi nenápadným způsobem.

"Připomíná mi to pedofila Antonína Nováka, který vraždil v Česku. Ten si našel ubytování nedaleko dětského hřiště, měsíce pozoroval děti při hře a hledal si svou oběť," uvedla Caisová.

Podle sexuoložky se v případě zadrženého Košičana jedná jednoznačně o sexuálního agresora, protože v internetové komunikaci mluví o dětech zásadně jako o sviních.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám