Hlavní obsah

Bruniová má problém se Sarkozyho pravicovým proudem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

První dáma Francie Carla Bruniová-Sarkozyová má problém s konzervativní pravicovou politikou, kterou ve francouzském prostředí představuje její manžel. Uvedla to v rozhovoru pro deník Liberation, v němž přiznala, že instinktivně sympatizuje s levicovým proudem.

Foto: Baz Ratner, Reuters

Carla Bruniová-Sarkozyová s manželem Nicolasem

Článek

„Mé instinktivní reflexe jsou levicové,“ řekla někdejší modelka a nynější zpěvačka s tím, že s manželovým politickým proudem se ne zrovna ztotožňuje. Přesto uvedla, že kdyby znovu kandidoval, volila by právě ho. „Můj manžel nenaplňuje obraz, jaký jsem o konzervativcích měla. Není vůbec konzervativní,“ dodala.

Čtyřicetiletá Bruniová přiznala, že ví o tom, že nahrávací společnost ve zjevné snaze distancovat umělkyni od politiky plánuje na obale jejího příštího alba nechat nápis: „Můžete mít rádi Carlu Bruniovou, aniž byste měli rádi jejího manžela“.

Bruniová dodala, že se snaží manžela kulturně vzdělávat. Často prý na večeři zve umělce, kteří mají manželovu lásku k televizi, Elvisi Presleymu a Johnny Hallydayovi rozšířit o nové obzory.

Nicolas Sarkozy (53) se s Bruniovou seznámil loni v listopadu a vzal si ji letos v únoru. Stalo se tak nedlouho po rozvodu se Cécilií Sarkozyovou, která se později provdala za amerického manažera Richarda Attiase.

Reklama

Výběr článků

Načítám