Hlavní obsah

Slováci zadrželi českého převaděče a 18 nelegálních migrantů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

V blízkosti hranic s Českou republikou zadrželi slovenští policisté dodávku, v níž bylo 18 nelegálních migrantů z Tuniska, Pákistánu, Sýrie a Indie. Slovenská policie na sociálních síti informovala, že 31letý český řidič dodávky byl obviněn z převaděčství a hrozí mu sedm až deset let vězení.

Foto: Policie SR

Zadržení nelegálních migrantů slovenskými policisty

Článek

Řidič měl převážet nelegální migranty z Maďarska na Slovensko a chtěl pokračovat do České republiky. „Kolegové z finanční správy zastavili v blízkosti státní hranice s Českou republikou motorové vozidlo, aby si ověřili, zda řidič nepřeváží nelegální zboží. Místo toho však odhalili nelegální migranty,“ uvedla slovenská policie.

Putování Syřanů skončilo u Blučiny

Krimi

Na místo proto přivolali příslušníky Národní jednotky boje proti nelegální migraci, aby případ převzali. „Deset cizinců pochází z Tuniska, čtyři z Pákistánu, tři z Indie a jeden ze Sýrie. Byla mezi nimi i jedna nezletilá osoba,“ upřesnila slovenská policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám