Hlavní obsah

Policisté na letišti v americkém Dallasu zneškodnili střelkyni. Hrozila ho vyhodit do vzduchu

Policisté v pondělí při rychlém zásahu zneškodnili střelkyni na letišti v americkém Dallasu. Rozrušená 37letá žena před tasením zbraně mluvila o svém manželství a vězení, pak začala vyhrožovat, že letiště vyhodí do vzduchu. Na místě ale zrovna hlídkoval policista, který střelkyni ihned zneškodnil. Incident zaznamenaly bezpečnostní i policejní kamery.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté zneškodnili na letišti v Dallasu střelceVideo: Reuters

 
Článek

Rozrušená žena s kapucí na hlavě vyšla z toalety a řekla kolemjdoucím, že má zvláštní oznámení. Podle svědků mluvila o svém manželství a uvěznění. Poté prohlásila, že letiště vyhodí do vzduchu, a vytáhla z mikiny zbraň.

Jenže v blízkosti zrovna hlídkoval policista Ronald Cronin s patnáctiletou praxí z dallaského policejního oddělení. Ozbrojenou ženu vyzval, aby odhodila zbraň, ta však neuposlechla a naopak na policistu začala mířit.

Cronin však nezaváhal, tasil pistoli, skryl se za prodejní kiosek a zasáhl ženu několika střelami. Zbraň střelkyni vypadla z rukou a žena se zhroutila k zemi. To už na místo dorazily posily a ženu zatkly.

Gangsterská přestřelka na vancouverském letišti má jednu oběť

Amerika

Podezřelou střelkyní je 37letá Portia Odufuwaová, policisté ji zatím obvinili z útoku na policistu, nevylučují však ani další obvinění.

Přestřelku zachytily bezpečnostní kamery letiště. Dallaské policejní oddělení poskytlo médiím také záběry z kamer policistů.

Reklama

Výběr článků

Načítám