Hlavní obsah

Bill Clinton již vstal z lůžka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Bývalý americký prezident Bill Clinton, který se v úterý podrobil operaci srdce, se již prochází po chodbě u svého nemocničního pokoje. Lékaři Clintonovi voperovali čtyřnásobný bypass a ve středu byl přemístěn z jednotky intenzivní péče na normální pokoj.

Foto: Dana Ehlová

Kouzelně nasvícený zámek s nádvořím, romanticky osvětlené zámecké interiéry, jimž vtiskla osobitý rukopis majitelka paní Diana Phipps Sternbergová.

Článek

"Je v dobré náladě a je již schopen krátkých procházek na chodbě před svým pokojem," uvádí prohlášení kanceláře bývalého prezidenta. Jménem rodiny také poděkovala za množství přání a požádala Clintonovi příznivce, aby raději než květiny spíše posílali pozdravy elektronickou poštou.

Květiny, které už dostal do Presbyteriánské nemocnice v New Yorku, nechala rodina rozdat dalším pacientům. Další dorazily do Clintonovy kanceláře v newyorském Haarlemu a ty se rozdávají místním dobročinným organizacím.

S Clintonem ve čtvrtek také telefonicky hovořil demokratický prezidentský kandidát John Kerry, který původně počítal s tím, že mu bývalý prezident pomůže v posledních týdnech kampaně. "Vede se mu velmi dobře," řekl Kerry při projevu ke shromáždění v New Orleansu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám