Hlavní obsah

Lupič v USA okradl seniorku o klíče od auta. V kradeném voze se po chvíli zabil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejvyšší cenu zaplatil za svůj čin lupič z čerpací stanice v americkém San Antoniu v Texasu. Ten okradl a napadl 72letou ženu, které sebral klíče od auta a ujel pryč. Později však v kradeném autě havaroval a na místě zemřel.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo minulý týden na čerpací stanici Shell, kde si dvaasedmdesátiletá Shirlene Hernandezová zastavila, aby si koupila cestou do práce limonádu.

Na místě ale potkala nejmenovaného lupiče, který ji několikrát pěstí udeřil do obličeje a sebral jí klíče od automobilu.

I přes to, že se lupiče pokoušeli zastavit tři svědkové události, muž z místa činu v kradeném vozidle ujel pryč.

Podle policie řidič kradeného vozu nedlouho po loupeži havaroval na mezistátní silnici. Při nehodě zahynul.

Prodavačka v Austrálii zahnala lupiče na útěk pudinkem

Koktejl

„Hodně lidí by řeklo, že je to karma. To mě ale nenapadlo. Jsem smutná, že ten člověk zemřel. Uznávám, že mi ublížil a Pán se ho zřejmě rozhodl zbavit utrpení,” uvedla později oběť přepadení.

Hernandezová, která ve svém věku stále jezdí každý den do práce, se už dočkala pomoci okolí, když vznikla finanční sbírka, díky které si může pořídit nové auto, informoval server Independent.

Reklama

Výběr článků

Načítám