Hlavní obsah

FBI má tajnou nahrávku Trumpa, na níž domlouvá peníze pro modelku Playboye

– New York

Dlouholetý právník amerického prezidenta Donalda Trumpa pořídil během prezidentské kampaně tajnou nahrávku vyjednávání o penězích pro modelku Playboye, která tvrdila, že měla s Trumpem poměr. V pátek o tom s odkazem na své zdroje informoval deník The New York Times.

Foto: Pablo Martinez Monsivais, ČTK/AP

Donald Trump

Článek

Nahrávku podle New York Times letos při razii v úřadu právníka Michaela D. Cohena zabavila FBI. Federální agenti razii provedli právě v rámci vyšetřování možného uplácení modelky Karen McDougalové, které mělo proběhnout před Trumpovým zvolení v roce 2016.

McDougalová již dříve řekla bulvárnímu listu National Enquirer řekla, že jí Trump za mlčení opakovaně vyplatil částku 150 tisíc dolarů, což je v přepočtu více než 3,3 miliónu korun.

Pokud se ukáže, že nahrávka skutečně existuje, půjde o další informace o tom, že se Donald Trump před prezidentskými volbami možná snažil uhladit stopy po činech, na které ve svém životě není hrdý.

S tím, že jí zaplatil, aby mlčela o milostném románku, už přišla bývalá pornoherečka Stormy Daniels. Trump poměr s herečkou z filmů pro dospělé odmítá. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám