Hlavní obsah

Trump je gentleman, zastala se manželka Melanie svého chotě

Washington

Melanie Trumpová se zastala svého muže. Ve vůbec prvním rozhovoru od doby, kdy americká média začala přinášet svědectví o Trumpově údajném sexuálním obtěžování, řekla, že citované ženy lžou a média se vůbec nezajímají o to, co jsou vlastně zač. Donald Trump je podle své manželky uctivý a galantní muž.

Foto: Novinky/Reuters

Donald Trump se svou manželkou Melanií

Článek

„Manželovi věřím. Manžel je milý, je to gentleman a nikdy by nic takového neudělal,“ řekla Trumpová v rozhovoru pro CNN. K nahrávce z roku 2005, která téma Trumpova údajného sexuálního obtěžování otevřela, Trumpová řekla, že šlo jen o „klučičí řeči“, k nimž se nechal vyprovokovat.

Trump na videu mluví o tom, že jako slavný a bohatý může ženy beztrestně osahávat. Následně se přihlásilo několik žen, jež miliardáře obvinily ze sexuálního obtěžování.[celá zpráva]

Trump všechna nařčení odmítl jako vymyšlená. Prohlásil, že jde o součást intrik během prezidentské volební kampaně. O kontroverzním videu prohlásil, že jen vedl silácké řeči. Moderátora Billyho Bushe televize NBC kvůli obscénnímu rozhovoru s Trumpem mezitím odvolala. [celá zpráva]

Související téma

Foto: David Becker, Reuters

Donald Trump

Pokud jde o údajné osahávání, připomněla Melanie Trumpová v rozhovoru pro CNN, že žádná z dotyčných žen nepředložila jediný důkaz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám