Hlavní obsah

Paruku nemá. Trump si nechal v televizi rozcuchat své pečlivě natočené vlasy

Donald Trump pečlivě dbá na to, aby nebylo vidět, že má na temeni hlavy prořídlou kštici. Dlouhé vlasy, které si obtáčí kolem hlavy, má vždy tak pečlivě naaranžovány, že to vedlo ke spekulacím, jestli nenosí paruku. Teď se definitivně potvrdilo, že ne. Trump si totiž nechal v televizním zábavním pořadu od moderátora Jimmyho Fallona vlasy rozcuchat.

Donald Trump si v televizi nechal sáhnout na svůj pečlivě udržovaný účes.

Článek

Moderátor oblíbeného pořadu The Tonight Show svého hosta tradičně nešetřil a opakovaně si ho dobíral. „Říkáte některé šokující věci, že jim ani nemůžu uvěřit,“ prohlásil například.

Nejvíc ale Trumpa znejistěl úplně na konci. Prohlásil, že by rád využil příležitosti, dokud Trump ještě není prezidentem, a zeptal se hosta, jestli může udělat něco, co „není tak docela prezidentské, něco, co můžeme udělat teď, kdy jsme oba jen civilisté“.

Trump na chvíli zaváhal, ale pak se žoviálně zeptal: „Jako co?“

„Můžu vám rozcuchat vlasy?“ zněla otázka. Trump po chvilce souhlasil. „Pokud to pochopí lidé v New Hampshiru, kde mám být asi za hodinu,“ řekl.

Fallon mu pak rozcuchal účes, a aby to Trumpovi nebylo líto, totéž udělal sobě.

Web Hollywood Reporter napsal, že Trump po natáčení raději zakázal fotografování, protože se bál, že nemusí mít vlasy dokonale učesané.

Trump si svůj účes pečlivě hlídá. Lidé na sociálních sítích si ho za to často dobírají.

Související téma:

Foto: Brendan McDermid, Reuters

Donald Trump

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám