Hlavní obsah

Bouře mu potopila loď, týden se plavil v chladicím boxu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyhublého, vyčerpaného muže plavícího se ve velkém chladicím boxu nalezla na začátku týdne asi deset kilometrů od mexického Acapulka plachetnice U-Fin. Rybář strávil na moři týden poté, co jeho plavidlo zničila tropická bouře Polo. Ve středu o tom informovala agentura AP.

Foto: Uncredited, ČTK/AP

Rybář Raymundo Rodriguez strávil týden na moři.

Článek

Podle kapitána plachetnice zachráněný muž řekl, že jeho rybářskou loď zaplavily obrovské vlny. Úlovek prý vyhodil a vlezl si do obrovského pěnového boxu, ve kterém se obvykle přechovávají ulovené ryby. K jídlu si ulovil racka a zdechliny se nechtěl vzdát ani po zachránění, řekl také kapitán.

Podle úředníků z kanceláře správce přístavu v Acapulku je zachráněným pětačtyřicetiletý Raymundo Rodríguez. Na rybářskou výpravu se prý vydal spolu s dalším mužem, který ale na moři zemřel. V neděli 14. září, když dvojice z pláže nedaleko Acapulka vyplula, byl tamní přístav kvůli špatnému počasí uzavřen.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Reklama

Výběr článků

Načítám