Hlavní obsah

Američan zemřel, když se nabodl na roh sochy býka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lubbock

Čtrnáctiletý Miguel Martinez podlehl smrtelným zraněním, která utrpěl v v noci na neděli, když se při hře na schovávanou nabodl na sochu býka v areálu technické univerzity v texaském Lubbocku.

Foto: Profimedia.cz

Národní pamětní centrum rančerů v Lubbocku

Článek

Martinez si hrál v noci s dalšími čtyřmi dětmi na schovávanou. Zakopl a nabodl se na roh sochy býka v parku u Národního vzpomínkového centra rančerů. V tu dobu s ním byli dva dospělí.

Matka chlapce Judith Lesebergová řekla místní stanici KCBD: „Zakopl o jedno ze světel. Myslím, že ztratil rovnováhu a spadl dolů přímo na jeden z rohů. Je to těžké pro nás všechny. Žádná matka nečeká, že se toto stane jejímu dítěti.”

Druhá dospělá Marenda Podhorsky dodala pro agenturu AP, že si není jista, zda chlapec zakopl nebo uklouzl: ”Jsou tu stovky scénářů, jak se to mohlo stát.” Naznačila i možnost, že se chlapec pokusil vyskočit na býka, jak to dělal její syn Jeremy Warren, který s mrtvým kamarádil.

Děti si hrály v noci venku, protože oslavovaly narozeniny přítele Podhorské.

Univerzita uvedla, že zváží opatření, která by zabránila podobným tragédiím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám