Hlavní obsah

Za orgie se svými studenty jde Američanka na pět let do vězení

Novinky, rei
Fort Worth

Na pět roků do vězení poslal soud v americkém státě Texas 28letou středoškolskou učitelku, která měla ve svém domě opakovaný pohlavní styk s pěti svými 18letými studenty. Vdané matce tří dětí hrozilo až 20 let za mřížemi. Soud okresu Tarrant v pátek o výši trestu rozhodoval téměř tři hodiny, upozornil server Huffington Post.

Foto: Profimedia.cz

Brittni Collepsová u soudu

Článek

Učitelka angličtiny Brittni Nicole Collepsová v městečku Kennedale byla obžalována z nevhodného chování a vztahu ke studentům. Obžaloba měla 16 bodů a učitelce hrozilo 20 let vězení. „Jestli bylo žákům 18 let, anebo ne, na tom nesejde, je to trestný čin,“ komentoval obvinění detektiv Jason Houston, který byl k soudu povolán jako svědek.

Collepsová si své studenty zvala domů v průběhu dvou měsíců loňského roku, když byl její manžel nasazen v zahraničí. Christopher Colleps, jenž slouží v armádě, u soudu v pátek plakal a prosil soudce o podmínečný trest pro ženu. „I když jsem na ni naštvaný, slib ‘dokud nás smrt nerozdělí’ pořád znamená ‘dokud nás smrt nerozdělí’," řekl.

Styk učitelky s žáky vešel v širší známost poté, co se na internetu objevilo video z jednoho takového setkání. Záznam skupinového sexu v učitelčině domě byl promítán i u soudu. Collepsové manžel přiznal, že pár si už dříve zval k sexuálním hrátkám domů další lidi.

Christopher Colleps mezi vzlyky soudce prosil, aby manželku neposílali do vězení, protože to bude hlavně trest pro něj a jejich děti. Za svoji učitelku se postavila i pětice žáků, kteří s ní měli poměr. Soudci o vině Collepsové rozhodli za půl hodiny, výši trestu ale vynesli až po téměř třech hodinách zvažování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám