Hlavní obsah

Pilot ubodal expřítelkyni, pak ukradl proudové letadlo a zastřelil se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Colorado Springs
Aktualizováno

Pilot společnosti Sky West Airlines, který byl na útěku poté, co zabil svou přítelkyni, se pokusil ukrást proudové letadlo. Dostal se do něj, stroj uvedl do provozu, ale než vzlétl, zastřelil se. Letadlo skončilo na parkovišti u letiště v utažském St. George, kde poškodilo několik aut, uvedla CNN.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž ukradl letadlo, než s ním vzlétl, tak se zastřelilVideo: www.ksl.com/

 
Článek

Bývalou přítelkyni čtyřicetiletého Briana Hedglina, o rok mladší Christinu Cornejovou, našli v pátek ubodanou v Hedglinově domě Colorado Springs. Zatím není jasné, zda tam šla dobrovolně, nebo byla unesena. Jediným podezřelým z její smrti byl Hedglin s ním sloužila u letectva Národní gardy.

Hedglinovi, který byl na útěku, společnost Sky West na žádost policie deaktivovala všechny vstupní karty, i když se čekalo, že spíše uteče do hor. Přesto se dostal do areálu letiště. Přes ostnatý drát si přehodil koberec. Pak vnikl do proudového letounu Bombardier CRJ200 pro padesát cestujících regionálního dopravce Sky West, který je spojen s Deltou.

Foto: Reuters

Brian Hedglin

Uvedl do provozu pomocné systémy, se strojem napřed couval, a pak s ním skončil na parkovišti, kde poškodil několik aut. Cestou křídlem poškodila i budovu terminálu. Z poškozeného letadla unikalo palivo.

Foto: www.ksl.com

Letadlo z runwaye musel odstranit jeřáb

Na palubě letounu byl nalezen v chodbičce mrtvý Hedglin. Zastřelil se.

Poblíž plotu stála motorka s ještě teplým motorem, na níž Hedglin přijel.

List The Gazette of Colorado Springs napsal, že Hedglin byl už v březnu zatčen kvůli obtěžování Cornejové a v srpnu měl být souzen. Byl na svobodě na kauci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám