Hlavní obsah

Zloděj mířil do obličeje batoleti, chtěl peníze od jeho matky

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Larwrence

Policie ve městě Larwrence ve státě Massachusetts byla šokována nelidskostí a hyenismem ozbrojeného pachatele, který se rozhodl vykrást jeden z místních obchodů. Prodavačce a její malé dceři mířil pistolí do obličeje a vyhrožoval smrtí.

Článek

Policejní stanice obdržela telefonát o přepadení v sobotu v devět hodin ráno a ihned vyrazila na místo. Když strážníci vešli do samoobsluhy, našli vystrašenou ženu s tříletou holčičkou v náručí. Po zhlédnutí videa z bezpečností kamery jim bylo jasné, že mají tu čest s nebezpečným mužem bez zábran.

Na záběrech je vidět muž v černé bundě, s kapucí a šátkem přes obličej. Jakmile vešel do obchodu, namířil ženě pistoli do obličeje a řekl, že pokud nedostane peníze, zabije ji. Poté, co dostal celý obsah pokladny, dožadoval se i peněz z trezoru. Aby celá jeho akce probíhala rychleji, donutil matku vzít dítě s sebou do zadní části obchodu, kde se trezor nacházel.

S lupem ještě na odchodu namířil zbraň malému dítěti do obličeje a s výhrůžkami zabitím z obchodu odešel. Policie po něm intenzívně pátrá.

„Musíme tohoto člověka zastavit, protože je to jasné monstrum,“ dodal policejní náčelník John Romero.

Reklama

Výběr článků

Načítám