Hlavní obsah

Americká pedofilní rodina poskytovala děti i cizím lidem

CNN, aš, ABC

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lexington

Šokující případ americké rodiny, které zneužívala děti příbuzných, se rozrůstá. Ve čtvrtek večer zadrželi už šestého podezřelého. Prvními pěti obviněnými jsou 77letý Burrell Edward Mohler a jeho čtyři synové, kteří zneužívali děti jednoho ze synů. Šestým zadrženým je 55letý Larry Kidd.

Článek

Na případ v srpnu upozornila 26letá žena, která uvedla že ji a jejích pět sourozenců zneužívali v letech 1988 až 1995 otec, jeho tři bratři a děd. K ženině obvinění se později přidali i sourozenci, takže obětí je celkem šest.

Dívka mimo jiné vypověděla, že byla nucena souložit se psem a že poté, co ve dvanácti letech otěhotněla, byla donucena jít na interrupci. V úterý byla rodina zadržena. [celá zpráva]

Obvinění jsou velmi vážná

Nyní 77letý Bruno Edward Mohler sr. je obviněn ze znásilnění dítěte mladšího jedenácti let, dvou dalších znásilnění a ze sexu s dětmi. Jeho syn a otec pěti zneužívaných dětí Burrell Edward Mohler jr. je obviněn ze znásilnění dítěte mladšího čtrnácti let a ze dvou případů sexu s dětmi.

Tři jeho bratři - 52letý David Mohler, 48letý Jared Mohler a 47letý Roland Mohler - jsou obviněni z pohlavního zneužívání dětí.

Ve čtvrtek zadržený Larry Kidd z Kansas City je podle dálniční policie z Missouri komplicem rodiny. Obviněn je ze znásilnění dítěte mladšího 14 let.

Hledání těl možných obětí

Dálniční policie, která případ vyšetřuje, současně uvedla, že obětí bude více, než je současných šest. Nyní také prohledává 22hektarový pozemek babičky rodiny. Pátrá po těle nebo tělech.

"Dostali jsme informaci, že je možné, že na pozemku je tělo nebo těla," uvedl desátník Bill Lowe z Dálniční policie. Nesdělil však, kdo o lidské oběti mluví, ani má-li jít o dítě či dospělého. Na poli také pomocí malého nakladače pátrají po lahvích a zavařovacích sklenicích nebo skleněných džbánech, kde by mohly být uložené záznamy dětí, které popisují, co s nimi příbuzní dělali.

Policie současně zveřejnila další podrobnosti zneužívání. Děti měly spoutaná zápěstí, kotníky a byly k sobě připoutány za pas. Uvedla také, že se inscenovaly svatby mezi dětmi Burrella Edwarda Mohlera jr. a jejich strýci v obytném přívěsu na dvorku nebo v kurníku. Oběť a její setry si musely natrhat květiny, jimiž si ozdobily vlasy. Na sobě měly pro tuto příležitost zvlášť vybrané šaty. Nyní šestadvacetiletá žena vypověděla: "Děda dal prostěradlo přes skleněné dveře a řekl:  'všichni se bavte'.“

Šokovaní sousedé

Všichni členové rodiny jsou členy odštěpenecké mormonské církve Společnost Krista. Děda a jeho synové David a Jared byli ministranty církve. Sousedé jsou případem zaskočeni, považovali rodinu za spořádanou. Roland Mohler, který jezdí se sanitkou, byl považován za dobrého zdravotníka.

Bývalá žena Burrella Mohlera mladšího Shawna tvrdí, že jde o jen fámy a pomluvy, které si vymyslela jiná jeho bývalá žena. Shawna však byla provdána za Mohlera jen čtyři měsíce.

Reklama

Výběr článků

Načítám