Hlavní obsah

Dívka si v dopisu Santa Clausovi přála konec svého sexuálního zneužívání

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PHARR

Pětapadesátiletý muž z amerického Texasu čelí obvinění ze sexuálního zneužívání nezletilých osob poté, co malá holčička napsala dopis Santa Clausovi, ve kterém si přeje konec svého zneužívání. Devítiletá dívka ve smutném dopisu napsala, že jejím hlavním vánočním přáním je, aby příbuzný přestal ji a její sestru zneužívat.

Článek

Andres Enrique Cantu (55) z města Pharr byl zatčen krátce poté, co si učitelé na škole přečetli dopis, který napsala dívka během jedné z vyučovacích hodin. Děti v ní měly napsat dopis Santa Clausovi o tom, co by si od něj letos přály. Zaměstnanci školy celou věc neprodleně ohlásili na policii.

Muž je nyní ve vazbě a jeho kauce byla stanovena na 100 tisíc dolarů (1,86 miliónu korun). Pokud ho soud shledá vinným, tak mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 25 do 99 let. Zatím není jasné, zda má muž svého právního zástupce. Informoval o tom server NECN.

Dívka si v dopisu přála, aby její příbuzný přestal zneužívat ji i její desetiletou sestru. Média nezveřejnila, jaký příbuzenský vztah muž k malým dívkám má. Jednu z dívek údajně zneužíval po dobu čtyř let, druhou po celý uplynulý rok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám