Hlavní obsah

Důchodkyně žila několik let s těly mrtvých sourozenců

Novinky, toh, Chicago Tribune

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Americké Chicago šokoval bizarní případ devadesátileté důchodkyně, která žila v domě se třemi mrtvolami svých sourozenců. Jedno tělo bylo v domě pravděpodobně dvacet let. Informovala o tom tamní média. Žena byla v pátek hospitalizována v nemocnici.

Foto: Profimedia.cz

Mrtvá těla našla policie.

Článek

Podle agentury Reuters byly v domě dva skelety a jedno šeredně se rozpadající tělo. Tři mrtvé objevila v pátek policie, kterou přivolal advokát ženy. Vyšetřovatelé nechtěli uvést jméno stařeny.

Policie uvedla, že mezi mrtvými Anita Bernstorffová narozená v roce 1910. Naposledy byla údajně viděna v květnu letošního roku, její bratr Frank narozen 1920 byl viděn naposledy v roce 2003 a Eleine Bernstorff narozen 1916 byl naposledy viděn v osmdesátých letech.

Těla v době nálezu byla pokryta přikrývkami v různých částech domu.

Sousedé ženu popsali jako ostražitou a pohotovou a dobře informovanou. Mezi lidmi nepatřila mezi neoblíbené.

Jeden ze sousedů uvedl, že důchodkyně vysvětlila náhlé zmizení svých příbuzných například tím, že její brat měl odejít k jiným příbuzným a její sestra trpí fobií, která ji nedovoluje opustit dům. Lidé, kteří ženě často půjčovali jídlo, řekli, že nikdy nebyli uvnitř domu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám