Hlavní obsah

O mrtvé ženě v letadle si mysleli, že spí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Za spící považovali spolucestující i palubní personál osmasedmdesátiletou ženu při nedělním letu z Fort Lauderdale na Floridě do Salt Lake City v americkém státě Utah. Teprve, když se po přistání nezvedala ze sedadla, zjistili, že je mrtvá.

Článek

Nikdo si nevšiml, že zemřela, citovala televizní stanice CBS mluvčí letecké společnosti Delta, na jejíž pravidelné lince se událost stala. Obvykle asi pětihodinový let trval v neděli o dvě hodiny déle kvůli technické zastávce v texaském Dallasu. Podle informací Delty není zatím jasné, ve které fázi letu žena zemřela.

Zdravotníci přivolaní po přistání na palubu konstatovali, že smrt nastala před delším časem, neboť se u pasažérky už projevila posmrtná ztuhlost. Přesnou dobu a příčinu úmrtí určí soudní pitva.

Spící cestující, zejména při dlouhých nočních letech, nejsou na transkontinentálních linkách výjimkou. Palubní průvodčí před startem zpravidla upozorňují, že takové pasažéry nebudou při roznášení nápojů budit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám