Hlavní obsah

Ples ČVUT se blýskne celebritami

Novinky, Martin Singr, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

České vysoké učení technické v Praze (ČVUT) v letošním roce uspořádá již třetí Reprezentační ples ČVUT. Tato společenská akce se bude konat na Žofíně v sobotu 21. února od 19 hodin. V roli moderátorky bude večerem provázet Tereza Kostková.

Článek

Akci zahájí v 19 hodin rektor ČVUT Václav Havlíček. Zábavu pak "rozjede" Taneční škola Astra a poté začne zvát na parket hudba Plesového orchestru pražských symfoniků, který po hodině vystřídá Orchestr Karla Vlacha.

Během večera vystoupí také zpěvačky Kateřina Brožová, Jana Fabiánová, a hudební skupina All X. Půl hodiny před půlnocí budou vytaženy první ceny tomboly a poté budou až do půl druhé hrát Nightwork.

Ples nabídne i jiné hudební žánry

Vedle hlavního programu bude v Malém sále paralelně probíhat také alternativa. Vystřídají se zde opět pražští symfonici, ale třeba také Beatles Revival. Z Rytířského sálu pak bude slyšet současnou taneční hudbu.

K dispozici jsou tři druhy vstupenek

Vstupenky jsou k dispozici v informačních centrech ČVUT a Vysoké školy chemicko technologické. Studenti ČVUT je mohou zakoupit také na rektorátu či na fakultách školy. V nabídce jsou tři druhy lístků, od VIP vstupenek zahrnujících i večeři až po vstupenky na stání. Kapacita všech druhů je ale omezena. Pro mnohé zúčastněné bude zřejmě příjemným faktem, že je ples nekuřáckou akcí.

Více informací lze získat na internetových stránkách plesu.

Reklama

Výběr článků

Načítám