Hlavní obsah

Další střet mezi detektivy a zvráceným vědcem proběhne v zooparku

Novinky, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Detektiv Packal již navštívil se svými malými pomocníky nejrůznější místa. Proti inženýrovi Šílenému bojovali například ve skanzenech, muzeích nebo na hradech. Tentokrát se Packal s malými detektivy vydá do podkrušnohorského zooparku v Chomutově.

Článek

Jaký další případ budou detektivové spolu s Packalem řešit?

V podkrušnohorském zooparku se nedávno otevřela nová výstava lebek, ale než bychom se nadáli, Ing. Šílený si udělal soukromou nelegální prohlídku, a při tom odcizil jednu z lebek, přesněji lebku Ďábla medvědovitého. Tento živočišný druh je znám také jako Tasmánský čert. Nikdo netuší, k čemu se Ing. Šílenému může hodit, ale i přesto je naší povinností odcizenou lebku najít a vrátit na výstavu.

Jaké jsou tvé detektivní schopnosti?

Pokuste se rozluštit šifry a úkoly, které mají za úkol vyřešit naši detektivové, a zjistěte, jak jste na tom s detektivními vlohy právě vy. Správné odpovědi zadejte na webové adrese www.packal.cz v sekci „Divácká soutěž“. Vyhodnocení soutěže naleznete na stejných webových stránkách.

Zkuste dnes odpovědět na tuto SOUTĚŽNÍ otázku o ceny:

V Chomutovském zooparku žije také BRKOSLAV. Víte, co je to za zvíře?

V Chomutovském zooparku žije také BRKOSLAV. Víte, co je to za zvíře? a) hlodavec

V Chomutovském zooparku žije také BRKOSLAV. Víte, co je to za zvíře? a) hlodavecb) brouk

V Chomutovském zooparku žije také BRKOSLAV. Víte, co je to za zvíře? a) hlodavecb) broukc) pták

d) plaz

Do soutěže se můžete zaregistrovat na www.packal.cz. Další členy svého týmu můžete vybírat mezi přáteli a spolužáky. Přejeme hodně štěstí a úspěchu při řešení dalších případů.

Reklama

Související články

Ing. Šílený bude páchat zlo na hradech

V dalším z dílů Případů detektiva Packala se podíváme na dva hrady, které u sebe stojí v těsné blízkosti. Jsou to hrady Točník a Žebrák. Co, ale mohl Ing....

Výběr článků

Načítám