Hlavní obsah

Studenti si mohou vyhlédnout budoucího zaměstnavatele

Novinky, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve středu a ve čtvrtek se v Praze uskuteční setkání významných firem působících na území České republiky se studenty posledních ročníků vysokých škol. Akce s názvem Career Days 2008 poskytuje studentům možnost navázání spolupráce s atraktivními zaměstnavateli, firmám pak nabízí příležitost oslovit perspektivní a talentované osobnosti.

Článek

Career Days se zaměřují zejména na studenty 4. a 5. ročníků vysokých škol. Ti si mohli dopředu formou registrace vyjednat individuální setkání s vybranými firmami, které probíhá v podobné atmosféře jako reálné setkání v sídle společnosti.

Ani studenti, kteří se zaregistrovat zapomněli nebo tuto možnost propásli, však nepřijdou zkrátka. Budou moci například navštívit veřejné prezentace zúčastněných společností.

Kromě informací o možném budoucím zaměstnání budou mít studenti příležitost navázat s firmami spolupráci ve formě stáží nebo získání podkladů pro sepsání diplomové práce.

V loňském roce se Career Days přes 1600 studentů, 39 firem a školy se zaměřením na 3 školy se zaměřením na MBA studium. Letos se projekt v České republice uskuteční již pošestnácté, a to v Hotelu Diplomat Prague ve dnech 5. a 6. března. Organizátorem projektu Career Days 2008 je organizace AIESEC, největší mezinárodní, nezisková, studenty plně řízená, vzdělávací organizace na světě.

Partnerem rubriky Vzdělávání je společnost Scio, organizátor Národních srovnávacích zkoušek, www.scio.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám